De avonturen van kat Spring 1

Sinds ik me kan herinneren ben ik dol op katten. Ik teken, brei, haak katten en beschilder ook servies met mijn eigen bedachte katten.

Afgelopen jaren heb ik een aantal boekjes getekend en geschreven over kat Spring. De boekjes werden door een collega vormgeven en vervolgens werden er een aantal boekjes van gemaakt. Deze werden verspreid tegen kostprijs aan familie, vrienden en collega's.

Maar ik wilde toch wel een groter publiek bereiken met mijn boekjes. Vorig jaar zijn de boekjes "Spring moet een poepie' en Spring en Vis' ter beoordeling naar uitgeverij Boekscout gestuurd. Na een paar maanden wachten, kreeg ik te horen dat illustraties en tekst goed genoeg waren en ontving ik een uitnodiging voor een auteursbijeenkomst. Op deze bijeenkomst werd uitgelegd wat de werkwijze van Boekscout is, wat ze voor auteurs kunnen betekenen en wat er van mij werd verwacht.

En nu is het een feit, 1 mei komen beide titels gebundeld uit onder de hoofdtitel 'De avonturen van kat Spring', dus twee boekjes voor de prijs van één!

Afgelopen maand heb ik hard gewerkt aan een nieuwe cover. Ik heb er drie gemaakt en uitgeverij Boekscout heeft er één uitgekozen. Ik vond ze natuurlijk alle drie super leuk.

Vorige week zijn alle scans, teksten verzonden en op dit moment wordt er gewerkt aan de vormgeving. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden.

Denk niet dat ik nu achterover kan leunen, integendeel, ik denk na over de promotie van het boekje. Voorlezen zit er door de verschrikkelijke corona ellende niet in. Mijn moeder zei altijd "voor alles komt een oplossing" en daar hou ik me aan vast.

En, kat Spring heeft echt bestaan.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Wat een mooie blog Ella! Succes met alles.
Joella van der Breggen, op 03-04-20


Prentenboeken wedstrijd

manuscripten Spring & Aap en Verhaaltje over Kabouter Klaas (en de liefde)

Spring & Aap

Aap en vrienden

Prentenboek voor een wedstrijd met een bijrol voor Spring en Beertje!